Snabb leverans Hög kvalité

 

Olika Hårförlängningsmetoder

 

Välkommen till vår sida där du får veta det mesta om löshår hårvård och hårförlängning! Meningen med denna sida är att du som kund skall få svar på det mesta inom löshår och hårförlängning

Det finns många olika hårförlängningsmetoder på marknaden, nedanför här ska vi förska beskriva fördelarna och nackdelarna om de olika hårförlängningsmetoder. För att försöka vägleda dig till just den hårförlängningsmetod som passar dig bäst.

 

 Hårförlängningsmetoden Weaving, sy in löshår:

Hårförlängning Weaving är en populär hårförlängningsmetod. Med hårförlängning weaving flätar man in håret där man vill placera löshåret på träns. Hårförlängningsmetoden Weaving är den skonsammaste metoden enligt många

Positivt om hårförlängningweaving: Hårförlängningsmetoden weaving är väldigt skonsam eftersom inga kemikalier används och löshåret kan återanvändas! Du kan använda hårfön, plattång o.s.v. Du kan även tona ditt hår fast att förlängningen sitter i, det skadar inte fästena.

Negativt om hårförlängning weaving: Det kan ta tid för håret och löshåret att torka. Det kan fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. 

 

 

Hårförlängning Nail Hair Extensions:

Nail hair Extensions är förlimmade slingor med keratinvax slingor. Nail hair Extension Slingor fästets i ditt egena hår med hjälp av en värmetång.

Positivt om Nail hair Extensions: Vissa tycker att denna hårförlängningsmetod är luftig, vilket gör att det är enklare att göra olika frisyrer. Har du väldigt kort hår är denna metod den bästa. 

Negativt om Nail hair Extensions: Man kan tappa slingor och håret trasslar sig om man inte tar hand om det ordentligt, även om det är lyx hår för att värme mot botten gör att keratinet smälter. Plupparna kan vira sig runt varandra och bli knutar som man i värsta fall får klippa bort.

 

 

 

Hårförlängning Clips on:

Hårförlängning med Clips on eller clip in är löshår, är en hårförlängning med i clips klämmor. Clips on hårförlängning är enkelt att sätter fast och ta bort. Passar utmärkt för dig som vill ha en tillfällig förlängning eller volym och kunna variera din frisyr från dag till dag, eller ha extra fylligt hår till en fest.

Positivt om Clips Löshår: Ultimata hårförlängningsmetoden för dig som vill kunna variera. Tex perfekt om du vill ha långt hår för kvällen.


Negativt om Clips Löshår: Det kan ge slitage om du sätter fast clipset på samma ställe hela tiden, då dina strån kan börja slitas av på det stället.

 

 

 

Loop Hair Extensions:

Positivt om loop hair extensions: Loop hair extensions är lättare att sätta dit och ta ur än nailhair extensions. Även lättare att flytta fästena närmare hårbotten när håret växt ut. Det är även skonsammare för håret än nailhair extensions. 

Negativt om loop hair extensions: Sitter dock inte lika bra som nailhair extensions, en rekommendation är att beställa extra microringar för att fästa de som lossnar.

 

 

Hårförlängning med microringar:

Positivt om hårförlängning med microring: Fästena är platta små metallpluppar. De sliter inte på håret.

Negativt om hårförlängning med microrings: Man tappar microringarna lätt. De sitter fastknipsade med hjälp av metallhylsan och kan lätt glida av. 

 

 
 

Tejp Hårförlängning:

Positivt om tejp löshår hårförlängning: Tejp delarna/ tejp fästerna blir väldigt platta och känns knappt. 

Negativt om tejp löshår hårförlängning: Tejp delarna/ tejp förlängningen måste sättas om var 5-6:e vecka, vilket kan bli lite dyrt i slutändan.

 

 

Hårförlängning med Latex lim:

Positivt med latex lim hårförlängning: Latex lim är ett löshårslim som används för att limma fast hårtränsar i sitt egna hår. Fästerna som limmas fast blir väligt platta och syns knappt. Efter en tids användning kan det börja synas när limmet börjar mjukna och lossna.

Negativt med latex lim hårförlängning: Som alla andra limtekniker kan denna metod lätt orsaka slitage. 
Du måste sätta om håret ofta, och ju längre du låter det sitta ju tovigare blir det och det kan vara svårt att få ur lim och tovor, speciellt tillsammans. 

 

 

 

 

Halv Peruk - All in One

 "All in one" äkta löshår fördelat på 1 hårdel format som en halv peruk. Halvperuken har fastsydda clips runt om. Clips On delarna är speciellt framtagna för att ge dig en färdig och uppklipt frisyr. 

 

 

 

 

 

 

 

Flip in -On a string

Vår exklusiva nyhet ”On-a-string” löshåret är den absolut snabbaste, effektivaste och mest osynliga lösning till att få ett tjockare och fylligare hår.

Några sekunder, en tunn tråd och vikten av ditt eget hår är det enda du behöver för att du ska få ett helt nytt hår! Smidig att sätta fast, lika lätt att ta av

 

 

 

 

 

 

Lace Wig Peruk

Lace wig är för dig som vill ha en riktigt naturtrogen peruk / hårersättning / hårförlängning. Med Lace wig peruk behöver du inte ha något eget hår då lacewigen har en hårlinje längs med kanterna. Våra Lace wigs finns i värmetålig silke och äkta Remy löshår som, vi skräddarsyr åt dig. Du kan se Lace wig peruk på celebriteter som t.ex.: Beyonce, Tyra Banks, Paris Hilton och Halle Barry.

Vi har även vanliga Peruker. Billiga peruker och Mono Peruker. Alla våra peruker ser otroligt äkta ut, perukerna är ett billigt löshårs alternativ för dig som söker en förändring. Passar till vardags såsom till fest!