Snabb leverans Hög kvalité

Olika Hårförlängningsmetoder

Välkommen till vår sida där du får veta det mesta om löshår, hårvård och hårförlängning! Meningen med denna sida är att du som kund skall få svar på det du undrar över inom löshår och hårförlängning.

Det finns många olika hårförlängningsmetoder på marknaden, här nedan ska vi försöka beskriva fördelarna och nackdelarna med de olika hårförlängningsmetoderna. För att försöka vägleda dig till den hårförlängningsmetod som passar dig bäst.

Hårförlängningsmetoden sy in löshår:

Hårförlängning sy in löshår börjar bli en väldigt populär hårförlängningsmetod i och med att allt fler upptäcker metoden. Med hårförlängning sy in löshår gör man en fläta, sedan syr man löshår på flätan där man vill placera löshåret. Hårförlängningsmetoden sy in löshår är den skonsammaste metoden enligt många och passar skandinaviskt hår väldigt bra.

Fördelar med hårförlängning sy in löshår: Hårförlängningsmetoden sy in löshår är väldigt skonsam eftersom inga kemikalier används och löshåret kan återanvändas! Du kan använda hårfön, plattång o.s.v. Du kan även tona ditt hår trots att förlängningen sitter i, det skadar inte fästena.

Nackdelar med hårförlängning sy in löshår: Det kan ta tid för håret och löshåret att torka. Det kan fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt.

Här finns alla våra löshår som kan användas till att sy in löshår: Hårträns löshår

Hårförlängningsmetoden Weaving leaveout, full weave:

Hårförlängning Full Weave är en populär hårförlängningsmetod. Med hårförlängning full weave med leave out menar man att man flätar bort allt det egna håret förutom det längst fram där man vill ha sin bena. Sedan syr man tränslöshår på flätorna där man vill placera löshåret. Hårförlängningsmetoden Full Weave med leave out är en av de skonsammaste metoderna.

Fördelar med hårförlängning full weave: Hårförlängningsmetoden är väldigt skonsam eftersom inga kemikalier används. Du kan använda hårfön, plattång o.s.v. Du kan även tona ditt hår trots att förlängningen sitter i, det skadar inte fästena. Det bästa med full weave är att det egna håret, som är bort flätat, skyddas och slits inte.

Nackdelar med hårförlängning full weave: Det tar tid för håret och löshåret att torka. Det kan fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. Samt att det kan klia lite i början.

Här finns alla våra löshår som kan användas till full weave: Hårträns löshår

Hårförlängningsmetoden Weaving med closure eller frontal:

Hårförlängning Full Weave closure eller weave med frontal är också en populär hårförlängningsmetod. Med hårförlängning full weave menar man att man flätar bort allt det egna håret. Längst fram försluter man hela hårförlängningen antingen med closure eller frontal. Hårdelen (closure/frontal) är det som skapar ett naturligt hårfäste. Runt om hårdelen syr man sedan fast tränslöshår där man vill placera löshåret. Hårförlängningsmetoden Full Weave med är en av de skonsammaste metoderna.

Fördelar med hårförlängning full weave: Hårförlängningsmetoden är väldigt skonsam eftersom inga kemikalier används. Du kan använda hårfön, plattång o.s.v. Du kan även tona ditt hår fast att förlängningen sitter i, det skadar inte fästena. Det bästa med full weave är att det egna håret som är bort flätat skyddas helt och slits inte.

Nackdelar med hårförlängning full weave: Det tar tid för håret och löshåret att torka. Det kan fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. Samt att det kan klia lite i början.

Här finns alla våra löshår som kan användas: Hårträns löshår

Hårförlängning med Microringar:

Hårförlängning med Microringar är en skonsam metod för håret som varken kräver, vax eller övriga kemikalier. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Fästena är små och syns knappt då vi använder en färg på ringarna som matchar din egen hårfärg. Denna metod kan göras på dem flesta typer av hår.

Fördelar med hårförlängning med Microringar: Fästena är platta små metallstycken. De sliter inte på håret.

Nackdelar med hårförlängning med Microringar: Metoden passar inte dig som har tunt hår, tunt på sidorna eller du som har tunt blont hår. Man tappar microringarna lätt. De sitter fast knipsade med hjälp av en metallhylsa och kan lätt glida av.

Här finns alla våra löshår som kan användas Stickhair

Hårförlängning med keratinvax, Nailhair extensions:

Keratinvaxslingor är den mest använda hårförlängningsmetoden på den svenska marknaden. Keratinvax, Nailhair Extensions är för limmade slingor med keratin på. Keratinslingorna fästets i ditt eget hår med hjälp av en värmetång.

Fördelar med keratinvax: Vissa tycker att denna hårförlängningsmetod är luftig, vilket gör att det är enklare att göra olika frisyrer. Denna metod kan göras på alla hårtyper förutom krulligt afrikanskt hår.

Nackdelar med keratinvax: Man kan tappa slingor och håret trasslar sig om man inte tar hand om det ordentligt, även om det är lyxhår, för att värme från botten gör att keratinet kan smälta. Plupparna kan vira sig runt varandra och bli knutar som man i värsta fall får klippa bort. Slitsam metod för håret.

Här finns alla våra löshår som kan användas Nailhair

Hårförlängning med Tejp Extensions:

Tejpmetoden ger dig en hårförlängning på ett enkelt och skonsamt sätt. Det är en metod med små färdigtejpade bitar som är genomskinliga och ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig.

Fördelar med Tape Extensions: Tejpdelarna/ tejpfästena blir väldigt platta och känns knappt. Passar dig med tunt hår.

Nackdelar med Tape Extensions: Tejpdelarna/ tejpförlängningen måste sättas om var 5-6:e vecka, vilket kan bli lite dyrt i längden.

Här finns alla våra löshår som kan användas: Tejp löshår

Hårförlängning Clips on, Clip-in Extensions:

Hårförlängning med Clips on eller clip in är löshår, är en hårförlängning med clips. klämmor. Hårförlängningsmetoden passar utmärkt för dig som vill ha en tillfällig hårförlängning, om du vill göra något snyggt för en kväll eller bara ha det vid något speciellt tillfälle. Hårförlängningen är enkel att sätta fast och att ta bort.

Fördelar med Clips on Löshår: Ultimata hårförlängningsmetoden för dig som vill kunna variera. T.ex. perfekt om du vill ha långt hår för kvällen.

Nackdelar med Clips Löshår: Det kan ge slitage om du sätter fast clipset på samma ställe hela tiden, då dina strån kan börja slitas av på det stället.


Hårersättning med Top Piece

En Top Piece i äkta hår ger maximal volym på bara några sekunder. Den sätts enkelt på med hjälp av några klämmor på insidan. Hårdelens tunna och smidiga utformning ger ett naturligt resultat som kan stylas och formas till just din frisyr.

Hårdelen klickas enkelt i och ur på bara några sekunder och fungerar också som ett perfekt hjälpmedel för att täcka kala fläckar eller tunna partier.

Fördelar med Top Piece hårdel: Ultimata hårdelen för dig som är lite tunnhårig, trött på att tupera det egna håret eller kala fläckar.

Nackdelar med Top Piece hårdel: Det kan ge slitage om du sätter fast clipset på samma ställe hela tiden, då dina strån kan börja slitas av på det stället.

Här finns alla våra hårersättningar finns här: Top Priece

Hårförlängning med Latexlim:

Positivt med latexlim hårförlängning: Latexlim är ett löshårslim som används för att limma fast hårtränsar i det egna håret. Fästena som limmas fast blir väldigt platta och syns knappt.

Negativt med latexlim hårförlängning: Som alla andra limtekniker kan denna metod lätt orsaka slitage. Du måste sätta om håret ofta, och ju längre du låter det sitta ju tovigare blir det och det kan vara svårt att få ur lim och tovor, speciellt tillsammans. Efter en tids användning kan det börja synas när limmet börjar mjukna och lossna.

Här finns alla våra löshår som kan användas: Hårträns löshår

Lace Wig Peruk

Lace wig är för dig som vill ha en riktigt naturtrogen peruk / hårersättning / hårförlängning. Med Lace wig peruk behöver du inte ha något eget hår då lacewigen har en hårlinje längs med kanterna. Våra Lace wigs finns i värmetålig silke och äkta Remy löshår som, vi skräddarsyr åt dig. Du kan se Lace wig peruk på celebriteter som t.ex.: Beyonce, Tyra Banks, Paris Hilton och Halle Barry.

Vi har även vanliga Peruker. Billiga peruker och Mono Peruker. Alla våra peruker ser otroligt äkta ut, perukerna är ett billigt löshårs alternativ för dig som söker en förändring. Passar till vardags såsom till fest!