Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Sy in löshår Stockholm

Sy in Löshår Hårförlängning Stockholm

Här hittar du alla tjänster för dig som vill sy in löshår. Att sy in löshår är en väldigt skonsam hårförlängning innebär att ditt eget hår blir flätat tätt runt hårbotten, därefter syr man in en hårträns på med hjälp av nål och tråd. Att sy in löshår är väldigt skonsamt mot ditt hår, då det får vila en stund från all yttre påverkan. Sy in löshår håller upp till 2-3 månader beroende på skötsel och kvalité på håret.

 

Vid frågor eller hjälp med bokning kan du ringa 0764159000 eller Boka hårförlängningen online här

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Boka LUXURY Sy in Löshår 40cm - 70cm
  550,00 kr
 2. Boka Sy in löshår 40cm
  3 399,00 kr
 3. Boka Sy in löshår 50cm
  1 999,00 kr
 4. Boka Sy in löshår 60cm
  2 499,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Sy in löshår Stockholm - skonsam hårförlängning

När man syr in löshår börjar man med att göra mindre flätor tätt runt din hårbotten. Flätorna görs av ens egna hår men också med hjälp av syntetiskt hår för att öka stabiliteten i flätorna.Med hjälp utav nål och tråd syr man sedan in hårtränsar i flätorna man gjort. Metoden att sy in löshår är en väldigt skonsam procedur då man inte använder sig utav några kemikalier och ditt eget hår får vila i flätorna och utsätts knappt för något slitage. Sy in metoden gör att din hårförlängning ser mer naturlig ut och smälter oftast bra in med ditt eget hår.

 

Vi rekommenderar att man väljer en hårförlängning som matchar texturen och färgen i ditt egna hår för att det ska se så naturligt ut som möjligt. Använder du dig dessutom av ett Luxury löshår som är av högsta kvalité, har du möjlighet att återanvända dina förlängningar när du ska sätta om ditt hår. När du har sytt in ditt löshår har du möjlighet att färga, styla, hårtorka och forma håret som du vill utan att ditt eget hår tar skada. Sy in löshår metoden kan hålla i upp till 3 månader, allt är beroende på vilket löshår du använder, hur du sköter håret och vilka hårvårdsprodukter du använder dig utav.


Vem kan sy in löshår?
Ju längre eget hår du har, desto bättre och naturligare resultat kan du uppnå. Vi rekommenderar att du har minst 10 cm långt hår för att ha möjlighet att sy in löshår. Det skiftar såklart från person till person, därför är det en fördel att först boka en gratis konsultation för att se om sy in metoden passar för just ditt hår.


Hur lång tid tar det att sy in löshår?

Att sy in ditt löshår kan ta upp till 2 timmar. Tiden beror såklart på hur mycket löshår du väljer att sy in. När du kommer för en återinsättning av ditt löshår kan tiden öka då man måste räkna in borttagning av löshåret ,tvätt av ditt egna hår
och löshår och sedan insättning av håret på nytt.


Hur länge håller sy in metoden?
En sy in metod kan hålla i upp till 3 månader beroende på hur du sköter ditt hår. Det som spelar roll är även kvalitén på ditt hår. Med högre kvalité på ditt löshår har det större chans att se bra ut längre och du kan även använda det flera gånger om. Det är viktigt att använda sig utav rätt hårvårdsprodukter och borstar anpassade för ditt löshår. När det har gått 3 månader rekommenderar vi att man kommer in för en återinsättning av löshåret för att undvika tovor i sitt egna hår.


Vilket löshår bör man använda sig utav?
Vi rekommenderar att man använder sig utav vårat Luxury löshår. Då det är gjort på 100 % äkta hår i hög kvalité har det en högre hållbarhet och går att återanvända flera gånger. Vi har även garantier på hårets kvalité om man använder sig utav våra rekommenderade hårvårdsprodukter. När du väljer ditt löshår är det också en fördel att använda sig av hår som
har samma struktur och färg som ditt eget hår för att det ska ge ett så naturligt och naturtroget resultat som möjligt. Det underlättar även med styling om du har ett löshår som matchar ditt naturliga hår för att undvika att behöva styla håret dagligen för att matcha hårförlängningen.


Hur mycket löshår behöver jag till min förlängning?
Hur mycket löshår du behöver beror helt på hur långt och fylligt hår du önskar dig. Din egna tjocklek på håret spelar även in då du med tunnare hår kanske inte behöver lika många hårtränsar som dig med ett tjockare hår. Vi brukar rekommendera 1 paket för en vanlig
förlängning, 2 hårtränsar för en fyllig förlängning och 3 paket för en jätte fyllig förlängning. Det är alltid bra att komma på en gratis konsultation för att få hjälp och råd för att kunna uppnå en så vacker och naturlig hårförlängning som möjligt.


Sliter sy in löshår metoden på mitt egna hår?
Görs sy in metoden på rätt sätt ska det inte slita på ditt egna hår. Då man inte använder sig utav några kemikalier är det inte skadligt för håret. Ditt naturliga hår har möjlighet att vila i flätorna, och skyddas från yttre påverkan och slitage. Det är dock viktigt att följa rekommendationer som gäller för metoden du använder, och har man sytt in löshår är det bra att inte ha det i längre än 3 månader då håret tovas lättare, och du kan bli tvingad att klippa ditt egna hår för att få bort trasslet.


Gör det ont att sy in löshår?
När man syr in löshår kan det strama lite men det ska inte göra jätteont. En erfaren frisör gör stabila flätor utan att dra i dom för hårt. Det kan kännas lite obehagligt första gången du väljer att sy in ditt hår men ont ska det inte göra om man inte har allt för känslig hårbotten. Det är möjligt att be sin frisör göra lösare flätor om man känner att dom stramar allt för hårt. När löshåret är på plats kan många uppleva att det kliar i hårbotten. Kliandet kan bero på många anledningar som tex att du är känslig mot syntethåret som flätats in, men detta är mycket ovanligt. Det kan också bero på att din hårbotten är lite känslig eller att dina hårsäckar inte är vana med den extra tyngden som kommer från ditt löshår. Klådan och irritationen brukar minska och avta annars rekommenderar vi att man använder sig av utav vår Virgin hair fertilizer för att lindra besvären. Vid klåda som känns onormal kontakta oss omgående för vidare rådgivning.


Finns det några nackdelar med att sy in sitt löshår?
Dom enda nackdelar som finns med att sy in ditt löshår är att det kan ta lite längre tid för håret att torka efter tvätt. Det kan även fastna schamporester i flätorna, så därför att det viktigt att du alltid sköljer av ditt hår noggrant för att undvika dålig lukt. Det kan även klia lite i början när man använder sig utav sy in löshår metoden.