Sy in löshår Stockholm

Sy in Löshår Hårförlängning Stockholm

Sy in löshår, Sy in löshår-metoden

Att Sy in löshår innebär att en tunn fläta utformas tätt mot hårbotten, och därefter sys en hårträns ovanpå den flätan. Hårförlängningsmetoden är väldigt populär eftersom det är en otroligt mångsidig och skonsam hårförlängningsmetod som enkelt ger dig ett jämnt och fylligt resultat. Antalet flätor som flätas beror på om man vill ha en hårförtjockning och eller en hel hårförlängning. Sy in löshår-metoden håller upp till 2-3 månader.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000. Du kan även boka online här: Boka online

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

per sida
 1. Boka Sy in löshår 50cm hårförlängning
  2 199,00 kr
  Quickview
 2. Boka Sy in löshår 60cm hårförlängning
  2 499,00 kr
  Quickview
 3. Boka Sy in löshår 70cm hårförlängning
  3 499,00 kr
  Quickview
 4. Boka Sy in löshår 40cm hårförlängning
  2 899,00 kr
  Quickview
 5. Boka MAKEOVER Sy in Löshår Hårförlängning
  5 490,00 kr
  Quickview
 6. Boka Sy in löshår Isättning
  550,00 kr
  Quickview

Blogs

Sy in löshår Stockholm - Sy in Hårförlängning Stockholm

Sy in löshårs metoden är även kallad "fläta in löshår" eller "sy in rader hårförlängning". Hårförlängnings metoden sy in löshår är väldigt populär eftersom det är en skonsam metod, som utan problem ger dig ett långt och fylligt hårsvall. Hårförlängningen ger ett hållbart och väldigt naturligt resultat oavsett hårtyp. Sy in löshår hårförlängning är en av de populäraste hårförlängningsmetoderna hos oss på Fairwithhair. Att Sy in löshår är en väldigt eftertraktad metod, eftersom den ger dig ett fint resultat som håller länge, men samtidigt ger dig en skonsam hårförlängning.

Sy in löshår passar alla, det viktigaste är att gå till en erfaren weaving frisör.
Hållbarheten på metoden är upp till 2-3 månader. Om du har köpt löshår av hög kvalité så kan du återanvända löshåret många gånger.

Våra olika hårtränsar: 

Luxury hårträns Brasiliansk – Högsta kvalité

Fairwithhairs hårtränsar av 100% äkta brasilianskt löshår har starka och glänsande hårstrån. Löshåret är 100% obehandlat (virgin hair) och består enbart av äkta hår. Eftersom löshåren kommer från länder där personer har naturligt mörkt hår så färgas och anpassas vissa löshår till olika färger för att passa olika hårfärger och nyanser.

Brasilianskt löshår är en av de populäraste löshåren på marknaden, vilket gör Fairwithhairs brasilianska löshår till ett självklart val för de som är ute efter ett äkta löshår av högsta kvalité till sin sy in löshår hårförlängning. Fairwithhairs Brasilianska Luxury löshår består av 100% äkta hår som inte har gått igenom massa kemiska processer för att bli lent och mjukt. Löshåret är alltså redan väldigt lent, trasselfritt och har starka strån naturligt. Luxury löshåret kan stylas, färgas och blekas utan problem och ger dig ett vackert och naturligt resultat med sy in löshår metoden.

Basic hårträns Indisk - Mellan kvalité

Fairwithhairs hårtränsar av Basic kvalité är ett mjukt indiskt löshår med glansiga hårstrån. Löshåret består av 100% äkta mänskligt hår som har blivit kemiskt behandlat för att framställa löshåret olika färger och dess kvalité. Efter tvätt kan det äkta löshåret få ett lätt självfall. Basic hårtränsarna är ett bra alternativ för dig som vill ha en sy in löshår hårförlängning under en kortare tid. 

Vi på Fairwithhair rekommenderar alltid att du bokar en kostnadsfri konsultation, där vi kan hjälpa dig att välja det löshår som passar bäst för just dig.