Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Keratin isättning Stockholm

Nail Hair & Keratin Extensions Hårförlängning

En hårförlängning med keratinvax, även kallat Nail hair, är en luftig och naturlig metod som utförs med hjälp av löshårslingor med vax på. Slingorna fästs fast i det egna håret med hjälp av ett värmeverktyg. Fästena blir små och tunna och slingorna smäter enkelt in med det egna håret. Med Nail hair extensions kan du göra en hel förlängning, en förtjockning eller bara lägga några slingor för att få en slingad effekt i ditt egna hår. Denna metod håller i allt från 1,5-3 månader beroende på skötsel och vilka produkter du använder. Vi rekommenderar inte att man har i hårförlängningen mer än tre månader.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000. Du kan även boka online här: Boka online

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Boka Keratin isättning ink 40cm
    2 999,00 kr
  2. Boka Keratin isättning ink 50cm
    2 999,00 kr
  3. Boka Keratin isättning ink 60cm
    2 999,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Nail Hair/Keratin extensions

Nail Hair Hårförlängning är en bra metod för dig som vill ha en mångsidig hårförlängningsmetod, som även ger dig längd och fyllighet. Keratin extensions är en av de populäraste hårförlängnings metoderna på marknaden, eftersom den ger en hållbar och naturtrogen hårförlängning.
Med värme och vax fäster man löshårsslingorna i det egna håret. Nail hair slingorna har små tunna vax fästen (ungefär lika stora som en nagel) som man smälter och fäster runt en tunn slinga av det egna håret. En Keratin hårförlängning kan man ha i ca 1,5-3 månader beroende på skötseln. Vi på Fair with hair rekommenderar inte att man har i en keratin hårförlängning i mer än tre månader utan att sätta om eller justera slingorna, då detta ökar risken för trassliga fästen. Hos oss ingår alltid inklippning av ditt löshår och styling vid ditt besök.

Fairwithhairs olika kvalitéer i Nail hair:

Brasilianskt Luxury Nail Hair 

Luxury Nail hair av brasilianskt löshår, även kallas Luxury Nail hair, består av naturligt starka och silkeslena strån. Luxury löshåret består av 100% mänskligt och obehandlat hår som ger en snygg och fyllig keratin hårförlängning. Löshåret är i sitt naturliga tillstånd mörkt, vilket innebär att vissa löshår färgas för att skapa ett utbud av olika färger.  

Pågrund av det brasilianska löshårets kvalité, så är Luxury löshåret det självklara valet för många kunder som vill ha en lyxig Nail hair hårförlängningen. Eftersom att löshåret är obehandlat, så kan det stylas med värmeverktyg, blekas och anpassas till din egna hårfärg utan att förstöra löshåret. Tar du väl hand om ditt Luxury Nail hair så kan du återanvända samma löshår til din Keratin hårförlängning många gånger.

Indiskt Basic Nail Hair

Basic Nail hair är ett indiskt löshår av mellan kvalitet. Basic löshåret kan hålla i upp till ca 6 månader och är ett bra alternativ för dig som inte har behov av att ha din kerartin hårförlängning under en längre tid och vill ha ett prisvärt alternativ. Löshåret är 100% äkta, är lent och ger dig enkelt en fin Nail hair hårförlängning. Löshåret är behandlat för att uppnå den rätta kvalitén och texturen. 

Kom in till oss på en konsultation innan du gör din hårförläning, så hjälper vi dig att hitta det rätta valet för dig!