Snabb leverans Hög kvalité

Fylligt Hårförlängning Med Rakt Löshår

Vill du ha ett fint och fylligt hårsvall med rakt löshår så rekommenderar vi följande. Löshårsvarianterna vi har är:
Slut i lager
SKU
Få ett Fylligt rakt hår
Grupperade produktartiklar
Produktnamn
Inga alternativ är tillgängliga för denna produkt.

Vill du ha ett fint och fylligt hårsvall med rakt löshår så rekommenderar vi följande. Löshårsvarianterna vi har är:

 

Brasilianskt Löshår:

Vårt raka brasilianska löshår är av högsta lyx-kvalité. Löshåret har tunna, fina och glänsande hårstrån. Löshåret består av 100% äkta löshår som har lång hållbarhet och som kan färgas och blekas till valfri färg. Därför är brasilianskt löshår ett väldigt populärt löshår bland de som har höga krav där lyx och kvalité är avgörande.

 

Virgin Hair löshår:

Virgin Hair Löshår är ett äkta löshår som liknar brasilianskt löshår. Hållbarheten är inte lika lång som äkta brasilianskt hår men Virgin är fortfarande ett riktigt bra och prisvärt löshår. Virgin hair Löahår och också blekas och färgas.  

 

Rak Lace Closure:

En Lace Closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan. Lace Closure ser väldigt naturlig ut om den appliceras rätt, eftersom slutresultatet blir att håret ser ut som det kommer ut direkt från din hårbotten.

 

Kis KeraMosit hårvårdsprodukter för torrt

Ett fuktgivande hårvårdskit för torrt hår, vilket lätt löshår kan bli. Detta är vårt rekommenderade ditt for brasilianskt och virgin hair löshåret.  Kis-produkten innehåller äkta keratin samma som ditt egna hår består av och bygger därför samtidigt upp ditt hår, samtidigt som de fukt ger!

 

Mer information
Private ProductNej