Snabb leverans Hög kvalité

F├╢rtjockning med brasilianskt nail slingor

Lyxig keratinvax förtjockning med brasilianskt löshår!

Special Price 45,00 kr Regular Price 50,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
F├╢rtjockning med brasilianskt nail slingor

Lyxig keratinvax förtjockning med brasilianskt löshår!

Lyxig förtjockning är en hållbar och slitstark förlängningsmetod som används flitigt runtom i världen av alla att från privatpersoner till superkändisar

Känner du att du vill ha längre hår och en metod som du kan ha ett par månader är keratinvax förtjockning något som passar dom flesta! Nu finns det möjlighet att förtjocka ditt hår, få ett långt underbart svall, förlänga en sidcut som är på utväxt..möjligheterna många!

Vårt brasilianska löshår har håller hög jämn kvalité och har en tunn fin struktur likt vårt nordiska hår. Denna typ av förlängning passar dig som vill ha en vacker och hållbar hårförlängning med möjlighet att återanvända ditt hår till ytterligare förlängning. Detta är möjligt då vårt hår är lättskött och trasselfritt och medför att det blir mer prisvärt i slutändan för som kund.

Denna typ av förtjockning är otroligt naturtrogen och passar även personer med tunt hår ”ängla hår” då håret smälter in med ditt egna.

 

Löshåret: finns som rakt och i vågig struktur och tillgängligt i många olika färger. Du är välkommen på en kostnadsfri konsultation i lugn miljö, där hjälper vi dig att får rätt färger som matchar ditt egna hår. Löshåret vi använder oss av självklart äkta Remyhår och har väldigt bra kvalitét. Håret är 55cm långt och väger 1gram/slingan. ( remyhår (rättvänt)betyder att topparna på löshåret vänt åt samma håll. Remy hår ger mindre friktion i håret, vid exempelvis borstning. Detta pga. att fjällskiktet på alla hårstrån ligger åt samma håll.)

 

Behandlingen: Under hårförläningen-processen fäster vår löshårsspecialist ditt egna hår, slinga för slinga med de färdiga hårslingorna som är sammanbundna av keratin, som fungerar som ett lim. Keratin finns naturligt i ditt hår. Med hjälp av en speciell värmetång, smälter frisören samman hårslingorna med ditt egna hår. Löshåret sitter sedan säkert och skadar inte ditt hår. Denna förlängning går att göra på mycket kort hår.

 

I packet priset ingår:

  • Löshår 50-55cm långt
  • Köp antal slingor som önskas
  • Skötselråd
  • Hårborste
  • Schampo, balsam och inpackning

 

Vi har flexibla tider, vi vill göra ditt hår när det passar dig, så enligt överenskommelse kan vi fixa ditt hår även efter normala öppettider! Vi erbjuder avbetalning på hela eller delar av din hårförlängning!

Välkommen!

Mer information
Private ProductNej