EXTRA Lösögonfransar 5D Mink

EXTRA lösögonfransar är till för dig som vill stå ut från mängden och få den där avgörande wow-faktorn. Eftersom fransarna är handgjorda för att uppnå den bästa hållbarheten och designen, så kan de återanvändas ett flertal gånger och är lätta att återanvända.

Lita på oss, dessa fransar är den bästa detaljen för att slutföra din look och ge dig det där lilla extra.

99,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
5D03-EXTRA
HANDLA NU & BETALA SENARE

Dessa lösögonfransar kan bara beskrivas med tre ord.. BREATHTAKING, EXTRA, EXCLUSIVE! Lösögonfransar är till för dig som vill stå ut från mängden och få den där avgörande wow-faktorn. Eftersom fransarna är handgjorda för att uppnå den bästa hållbarheten och designen, så kan de återanvändas ett flertal gånger och är lätta att återanvända.

Material: 5D Mink

Längd: 25mm


Så här applicerar du lösögonfransar:

Var försiktig så att inget franslim kommer i dina ögon. Händer detta bör du skölja ögonen direkt.

  1. Formning av lösögonfrans. Anpassa fransens form efter dina egna ögon. Fransarna kan ibland behövas trimmas så att de passar bättre på just dina ögon.
  2. Applicera limmet. Applicera lim på ögonfransens bas, för att sedan placera den på din egen franslinje. Tänk på att inte använda för mycket lim, samt att låta limmet bli lite klibbigt innan du applicerar lösögonfransarna.
  3. Applicering av lösögonfrans. Placera nu lösögonfransar med lim på i mitten av din egen franslinje, för att sedan försiktigt trycka ner sidorna så att de fäster längst hela din egna franslinje. Håll sedan kvar fransen ett tag, så att limmet hinner torka. Använd en pincett för enklare och mer precis applicering. Applicera Eyeliner vid franslinjen om detta behövs.


Borttagning av lösögonfransar:

När det är dags att ta av lösögonfransarna så är det viktigt att man gör detta varsamt för att både skydda sina egna fransar, men även lösögonfransarna. 

  1. Ta försiktigt av lösögonfransarna genom att långsamt dra i fransbandet i lösögonfransarna bas. Dra aldrig av lösögonfransarna snabbt, för att hindra att dina egna fransar rycks med.
  2. Ibland kan limrester följa med och fastna på fransen. Ta försiktigt bort dessa genom att använda en ren fransborste eller en pincett för att varsamt plocka bort limresterna. Görs detta för hastigt kan minkhåret på fransen följa med och förstöra fransen. Blöt inte fransen, då detta förstör fransens fluffighet. 
  3. Lägg sedan tillbaka lösögonfransarna i Fairwithlashes förpackning, för att skydda de tills de används igen.

Skötseln av dina Fairwithlashes 5D Mink fransar är avgörande för att de ska kunna återanvändas. Tar du hand om dina Fairwithlashes lösögonfransar så kan du använda dem cirka 20 gånger.

Lita på oss, dessa fransar är den bästa detaljen för att slutföra din look och ge dig det där lilla extra. Beställ dina Lösögonfransar online, vi har snabb leverans!

Mer information
Kvalité & Garanti

Svenska: Kan återanvändas upp 20 gånger vid god skötsel

English : Can be reused 20 times with good care

Norsk: Kan brukes på nytt 20 ganger med god pleie

Dansk: Kan genbruges 20 gange med god pleje

Suomalainen: Voidaan käyttää uudelleen 20 kertaa hyvällä hoidolla

Deutsche: Kann bei guter Pflege 20 Mal wiederverwendet werden

Färg Svart
Längd 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Skriv din egen recension
Du recenserar: EXTRA Lösögonfransar 5D Mink
Your Rating