Daily Cleanditioner 1000ml

Daily Cleanditioner Royal KIS - för att bevara ett hälsosamt hår. Passar daglig användning.

Royal Daily Cleanditioner är en ny utvecklat 2 i 1 schampo och balsam. Mild och reparerande Cleanditioner för alla hårtyper, som även passar för daglig användning. Ideal för att bevara hälsosamt hår tack vare den optimala blandningen av keratin och modifierad poloxamin. Håret blir rent och vårdat, på riktigt, och du sparar både tid och plats utan att kompromissa med kvaliteten på ditt hår.

Du behöver inte använda balsam, Royal Daily Cleanditioner är ett schampo och balsam.

449,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
95705
HANDLA NU & BETALA SENARE

Daily Cleanditioner Royal KIS

Mild och reparerande Cleanditioner för alla hårtyper, som även passar för daglig användning. Ideal för att bevara hälsosamt hår tack vare den optimala blandningen av keratin och modifierad poloxamin.

Doften är djup med noter av bergamott, hallon, kryddor, violer och mysk.

 

1000 ml

 

KIS Royal Cleanditioner är 2 i 1 produkter som på skonsamt rengör och vårdar ditt hår i en enda produkt. Perfekt för de dagar du behöver en snabbare hårtvätt. Keratin stärker håret och varianterna stimulerar hårtillväxt och ger volym.

2-1 produkter har tidigare varit uppbyggda som en blandning av vanligt schampo och balsam med negativt laddade rengörare och positivt laddade vårdande ingredienser - vilket gett resultatet att produkterna påverkat sig själva mer än ditt hår. Producenterna försökte dölja detta med massiva silikonkedjor, som gav illusionen av vårdande rengöring men egentligen "kvävde" håret.

Slut med det: KIS Royal Cleanditioner har utvecklat en ny sorts 2 i 1 som håller ihop med utan att förlora sin effektivitet. Med sina modifierade poloxaminer rengörs håret skonsamt samtidigt som keratinet, som bygger upp och stärker hårstrået, når sin fulla potential. Håret blir rent och vårdat, på riktigt och du sparar både tid och plats utan att kompromissa med kvaliteten på ditt hår.


Mer information
Färg Färg
Längd 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Skriv din egen recension
Du recenserar: Daily Cleanditioner 1000ml
Your Rating