Clip-on set syntetisk

Rating:
0%

Det här clip-on setet är gjort med ett fint syntetiskt hår som kommer i flera olika färger. Clip-on set kommer i flera delar som du enkelt kan fästa i olika sektioner av ditt hår för att få en fyllig hårförlängning. Hårdelarna har clips redan fastsydda så det går snabbt och enkelt att klicka fast delarna där du själv önskar. 

As low as 269,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
87462

Clip-on set är gjort med syntetiskt fiber och ger dig en fin och fyllig hårförlängning. Clip-on setet kommer i 7 till 12 delar och har clips redan fastsydda så du enkelt kan fästa dom i sektioner av ditt egna hår för att ge det extra fyllighet.

Har du väldigt tjockt hår kan det behövas två clip-on set. Syntetiskt hår går inte att färga men detta clip-on set kommer i flera olika färger så du har stor chans att hitta en färg som matchar dig perfekt!

Material: 100% syntetfiber
Struktur: Rakt silkeslent hår
Mängd: 130 g

Fördelar med Clip-on set syntetisk:
Ett syntetiskt clip-on set är perfekt för dig som vill ha en prisvärd hårförlängning. Clip-on setet kommer i flera delar för att du ska kunna sätta håret i olika sektioner för att få en jämn utfyllnad i hela ditt hår. Clipsen är redan fastsydda på hårförlängningen så du enkelt kan fästa dom i ditt egna hår.

 

Beställ ditt syntetiska Clip-on set idag, vi har snabb leverans på syntetiskt löshår!

Mer information
Längd 55cm
Struktur Rak
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Basic Hår 0-6 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!