Snabb leverans Hög kvalité
Basic Hårträns Rak Indisk Löshår

Basic Hårträns Rak Indisk Löshår

Premium Peruvian, vågig löshår

Premium Peruvian, vågig löshår

Luxury Kinky Rak Hårträns Brasilianskt Löshår

Då är vårt kinky raka brasilianskta löshår hårträns något för dig, brasilianskt löshår är nämligen ett exklusivt löshår utav mycket hög kvalitet och lång hållbarhet. Brasilianskt löshår har väldigt fina, glänsande och naturliga hårstrån som består av 100% garanterat äkta mänskligt hår.

As low as 1 499,00 kr Regular Price 1 599,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
105

Kinky rak hårträns i äkta löshår - Luxury Brasilianskt löshår med högsta kvalitet!

Har du höga krav på ditt löshår? Vill du ha ett löshår av hög kvalitet som håller länge?
Då är kinky rak brasilianskt löshår hårträns något för dig, brasilianskt hår är nämligen ett exklusivt löshår utav mycket hög kvalitet och lång hållbarhet. 

Äkta kinky rak brasiliansk löshår hårträns är naturligt lent och starkt! Det brasilianska löshåret är ett starkt och naturligt löshår som består av 100% garanterat äkta mänskligt hår.

 

Mängd:100 gram per hårträns

Kvalitet: Kan färgas, blekas, plattas, lockas

Struktur: Kinky rak löshår

Varaktighet: Kan återanvändas flera gånger

Kvalitet: Luxury Hair -Trasselfritt, kan färgas, blekas, plattas, lockas

Hårförlängningsmetoder: Weaving, Sy in, Limning, Microringar, Clip-on set

Garanti: Kvalitetsgaranti ges på löshåret vid köp och användande av rekommenderad hårvård och för bästa efterhantering.

Specialbeställa: Ser du inte den färgen du vill ha på färgkartan? Välj då alternativet #valfri färg, så färgar vi löshåret efter erat önskemål. Notera då att ångerrätt inte gäller


Kinky rak brasiliansk löshår är ett väldigt starkt, glänsande och trasselfritt löshår. Ett löshår där kvaliteten är överlägsen och som gör att håret kan återanvändas många gånger. Vårt Brasilianska löshår har såpass hög kvalitet att det kan blekas, färgas, lockas och stylas som man vill. Hållbarheten kan vara upp till 1-2 år om man vårdar det brasilianska löshåret väl. 

Vårt kinky raka brasilianska löshår Färg #Virgin 1b är naturligt svart och ej kemiskt behandlat, alla andra färger är infärgade. Det är den enda kemiska behandlingen som utförts.


Hur många paket brasilianskt löshår behöver jag?
Vanligtvis krävs 1-2 paket till en full förlängning men om du vill ha en riktigt fyllig look (och har kort hår), rekommenderar vi 3 paket. Och tänk på att ju längre löshåret är, desto mindre bredd på tränsen, då vikten är densamma (100 gram). Ju längre håret är, desto mer behöver man till hårförlängningen.
 

Mer information
Kvalité & Garanti Äkta luxury nail hair av brasilianskt löshår. Luxury nail hair är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Vårt brasilianska löshår är 100% äkta virgin remy löshår. Brasilianskt löshår är ett av det bästa håren som finns. Därför är brasilianskt löshår ett av de populäraste löshårs alternativ för de med krav på hög kvalité. Löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill. Brasilianskt löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Hållbarheten på håret i original skick och god skötsel är upp till 2 år.
Struktur Kinky Rak Löshår
Kvalité Väldigt bra löshår
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!