Vad är skillnaden på Keratin extensions och Tejp extensions?

Båda metoderna är bland de populäraste hårförlängningsmetoderna som finns. Vi använder oss av samma hår på bägge typ av löshår, högsta kvalité av REMI naturhår. REMI innebär att alla hårstrån och fjällskikt ligger rättvända i samma riktning. Fördelen med detta är att löshåret inte trasslar och man kan återanvända håret många gånger.


Keratin hårförlängning 

Tejp hårförlängning 

Keratin hårförlängning passar alla hårtyper

En Keratin förlängning består av små riskornsformade fästen som smälts runt kundens egna hår. Denna metod är utmärkt om kunden vill ha en förlängning som ser naturlig ut och som sitter i en längre tid. Hållbarhet ca: 3-4 månader

I min personliga åsikt är att keratin hårförlängning är den metod som har minst begränsningar. Vill man kunna ha höga toffsar mm så är denna metod den lämpligaste.

Tejp hårförlängning passar bäst dig Fint eller tunt hår  

Tejp extensions fästena är ca 3-4 cm breda och mycket tunna för att inte synas eller kännas. Denna metod är mycket skonsam mot håret och är det snabbaste sättet att skapa förlängningar eller färgeffekter på. Hållbarhet ca 6-8 v.

Tape-in hårförlängningar är precis som det låter. Tejp biten är förbandad och sedan tejpad eller limad ihop på vardera sidan av ditt eget hår. Dessa måste tillämpas av en professionell eftersom de behöver placeras nära hårets rot för det mest sömlösa utseendet. Det är jätte enkelt att ta ut en tejp hårförlängning och sätta tillbaka. Metoden passar inte om man vill ha hög toffs mm.

Keratin hårförlängning Tejp hårförlängning


Hur länge sitter sitter en hårförlängning?
Det är svårt att säga, beror på hur man sköter det och hur snabbt det egna håret växter.. Om håret sköts på rätt sätt och det egna håret har rätt grundförutsättning bör en tapeförlängning sitta ca 6-8 v och en keratin förlängning 3-4 månader.

Man tappar ca. 50-100 st hårstrån om dagen och med tiden kan vissa slingor bli för tunga för det egna håret, då är det viktigt att ta bort den i tid. Detta förhindrar man med regelbundna återbesök hos din frisör.


Kan man färga och permanenta håret?
Ja, vi garanterar hög kvalité, men vi kan inte ta ansvar för kemiska behandlingar. Det görs på egen risk. Reklamations rätten försvinner.