Bianca - Syntetisk Peruk - 35cm

Bianca - Syntetisk Peruk - 35cm 1 5 5 1

Bianca syntetisk peruk - hår av syntetiska fibrer 

Syntetisk peruk passar dig som vill ha en prisvärd naturtrogen peruk. Peruken är tillverkat i ett syntetiskt värmetåligt material som tål värme upp till 180 grader. 

Peruken ser verklig och äkta ut och den är väldigt enkel att underhålla. Den färdiga frisyren skapar en effekt av äkta hår och underlättar styling. 

549,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
xperuk-LC259-1

Snygg peruk tillverkad av högkvalitets syntet, som ser otroligt verkligt ut och som även är lätt att underhålla. Perukhättan är blond. 

 

Hårtyp: Syntet

Färg: Blond, mörk utväxt

Längd: Lång

Storlek: Medium, passar de flesta

Kvalité: Kan bäras till vardag, ser äkta ut

 

Här har du en naturlig och vacker peruk som lätt kan stylas med fingrarna till en busig eller mer sofistikerad look. Peruken är tillverkad med en klassisk perukkupa med spets på hjässan och öppen tränsdel baktill och på sidorna. Den öppna tränsdelen ger bra ventilation vilket ger svalka och komfort hela dagen. Håret är tuperat i botten för att dölja kupan vilket även ger inbyggd volym. Peruken som är Ready-To-Wear känns och ser ut nästan som äkta hår.

 

* Peruken är välsydd och gjord av hög kvalitets syntet, därför kan den även bäras av dig som behöver en naturlig hårersättning till vardag eller fest.
* Vi rekommenderar att spraybalsam används dagligen.
* Använd en glestandad kam som hjälper till att reda ut håret och ta bort frizzighet.

Mer information
Färg 18-60
Längd 35cm
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!