Basic Hårträns Rak Löshår

Basic löshår är ett Indiska löshår är ett 100% äkta löshår av god kvalité. Löshåret passar dig som vill ha ett lägre pris men ändå ett äkta hår som går att färga och styla. Ett bra prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår.

As low as 849,00 kr Regular Price 999,00 kr
Finns i lager för omgående leverans
SKU
034

Rakt hårträns i äkta löshår - Indisk löshår med god kvalitet!

Vill du ha ett prisvärt löshår?

Rak indisk hårträns löshår är ett mjukt och glänsande löshår med god kvalité. Äkta rak indisk löshår hårträns är 100% garanterat äkta mänskligt hår och liknar europeiskt hår i texturen. 

Eftersom Basic hårtränsen består av 100% äkta löshår så kan den blekas, färgas, lockas och stylas med värmeverktyg. Det indiska löshåret är kemiskt behandlat för att uppnå den rätt kvalité, färg och stil. Basic hårtränsen är ett bra prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som ofärgat och med rätt skötsel kan hålla upp till 6 månader. Rakt Indiskt hårträns löshår kan få lite självfall efter tvätt.

 

Mängd:100 gram per hårträns

Kvalitet: Kan färgas, plattas, lockas

Varaktighet: Kan återanvändas åter användas vid mycket god skötsel

Hårförlängningsmetoder: Weaving, Sy in, Limning, Microringar, Clip in

 


Hur många paket indisk hårträns löshår behöver jag?
Vanligtvis krävs 1-2 paket till en full förlängning men om du vill ha en riktigt fyllig look (och har kort hår), rekommenderar vi 3 paket.


TÄNK PÅ ATT: Ju längre löshåret är, desto mindre bredd på tränsen, då vikten är densamma (100 gram). Ju längre håret är, desto mer behöver man till hårförlängningen.

Mer information
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Basic Hår 0-6 månader
Garanti Ingen garanti på hållbarhet
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!