Snabb leverans Hög kvalité

Äkta löshår online

Äkta löshår online


Äkta Löshår från Fair with Hair. Välkommen till Fairwithhair. I denna kategori äkta löshår, hittar du äkta löshår av högsta kvalité. Snygg frisyr med löshår! Vilken frisyr du en är ute efter så finns det något för alla. Förnya enkelt din look med äkta löshår! Vi har ett brett sortiment av olika typer av äkta löshår, hitta just ditt löshår här! Löshår hjälper dig få den längd och fyllighet du vill ha. Vi säljer äkta löshår i många olika kvalitéer och prisklasser. Hos oss hittar du Brasilianskt löshår, Indiskt löshår, Europeiskt löshår och Asiatiskt löshår.


I vår webbshop har vi löshår i hög kvalité som håller länge och ger dig den naturliga och fylliga hårförlängning du vill ha. Äkta löshår kan klippas, tvättas, färgas och stylas med värmeverktyg precis som ditt naturliga hår. Köp äkta löshår online och få just ditt dröm hår.Vi erbjuder dig alltid 100% äkta hår av högsta tänkbara kvalitet.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida
 1. Rating:
  80%
  Basic Hårträns Rak Löshår
  As low as 999,00 kr As low as 998,75 kr
  Quickview
  Lägg till i önskelista
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida

Äkta Löshår Online från Fair with Hair


När du ska köpa löshår är det viktigt att du väljer en leverantör som sätter dig som kund i första hand. Det absolut viktigaste för oss är att erbjuda våra kunder en produkt som ger att fylligt, fräscht och prisvärt hår som håller sig lent under en längre tid. Hos oss på Fairwithhair hittar du både hög kvalitativt löshår och billigt löshår online. Med hjälp av våra olika hårförlängningsmetoder kan du skapa en fyllig och glamourös hårförlängning på ett ögonblick. En hårförlängning du vill ha


Alla våra hårförlängningsmetoder är enkla att förlänga med, hemma eller på salong. Oavsett om du vill skapa en tillfällig hårförlängning för kvällen eller använda dig av ett löshår som sitter i under en längre tid, så är vi säkra på att vi har en metod som passar just dig. Våra höga krav på våra löshårsprodukter gör att du kan platta, locka och styla ditt hår från Faiirwithhair, precis så som du önskar, för att uppnå din drömfrisyr. Men kom ihåg att ett löshår, precis som ditt egna hår behöver omtanke och vård. Ta därför hand om ditt löshår och hårförlängning med bra hårvårdsprodukter och värmeskydd, precis som det vore ditt eget. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i normal frakt.

Våra löshårsmetoder
Nedan hittar du alla våra löshårsmetoder samt information om varje enskild produkt, så att du kan hitta den metod som passar just dig.

Hårförlängning med keratinvax, Nailhair extensions:
Keratinvax hårförlängning är den mest använda hårförlängningsmetoden på den svenska marknaden. Keratinvax, Nailhair Extensions är för limmade slingor med keratin på. Keratinslingorna fästets i ditt eget hår med hjälp av en värmetång.

Hårförlängning med Tejp Löshår:
Tejp löshår ger dig en hårförlängning på ett smidigt, enkelt och skonsamt sätt. Det är en metod med små färdigt tejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig.


Hårförlängningsmetoden sy in löshår:
Hårförlängning sy in löshår är en populär hårförlängningsmetod i och med att allt fler upptäcker metoden. Med hårförlängning sy in löshår gör man en fläta, sedan syr man löshår på flätan där man vill placera löshåret. Hårförlängningsmetoden sy in löshår är den skonsammaste metoden enligt många och passar skandinaviskt hår väldigt bra.

Hårförlängningsmetoden Weaving full weave:
Hårförlängning Full Weave är en populär hårförlängningsmetod. Med hårförlängning full weave menar man att man flätar bort allt det egna håret förutom det längst fram där man vill ha sin bena. Sedan syr man tränslöshår på flätorna där man vill placera löshåret. Hårförlängningsmetoden Full Weave med leave out är en av de skonsammaste metoderna.

Hårförlängningsmetoden Weaving med closure eller frontal:
Hårförlängning Weave closure eller weave med frontal är också en populär hårförlängningsmetod. Med hårförlängning full weave menar man att man flätar bort allt det egna håret. Längst fram försluter man hela hårförlängningen antingen med closure eller frontal. Hårdelen (closure/frontal) är det som skapar ett naturligt hårfäste. Runt om hårdelen syr man sedan fast tränslöshår där man vill placera löshåret.

Hårförlängning med Microringar:
Hårförlängning med Microringar är en skonsam metod för håret som varken kräver, vax eller övriga kemikalier. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Fästena är små och syns knappt då vi använder en färg på ringarna som matchar din egen hårfärg. Denna metod kan göras på dem flesta typer av hår.

Hårförlängning Clip-in Extensions:
Hårförlängning med clip in är löshår, är en hårförlängning med clips, klämmor. Hårförlängningsmetoden passar dig som vill ha en tillfällig hårförlängning, om du vill göra något snyggt för en kväll eller bara ha det vid något speciellt tillfälle. Hårförlängningen är enkel att sätta fast och att ta bort.

Hårersättning med Top Piece:
En Top Piece i äkta hår ger maximal volym på bara några sekunder. Den sätts enkelt på med hjälp av några klämmor på insidan. Hårdelens tunna och smidiga utformning ger ett naturligt resultat som kan stylas och formas till just din frisyr.

Hårförlängning med Latexlim:
Positivt med latexlim hårförlängning: Latexlim är ett löshårslim som används för att limma fast hårtränsar i det egna håret. Fästena som limmas fast blir väldigt platta och syns knappt