Top Piece & Hair Topper

Top Piece av äkta löshår

Det har aldrig varit så enkelt och smidigt att få ett vackert och naturligt resultat med en hårdel. Vår Top Piece är marknadens smidigaste hårdel som ger dig en ny och fräsch look på bara några minuter. Fairwithhairs Top Piece hårdelar består av 100% äkta hår av hög kvalité. Top piecen är ett perfekt verktyg för att ge volym, täcka tunnhårighet och för att försluta hårförlängningen i mitten av huvudet. Vår Top Piece ser väldigt naturlig ut, då den ger ett intryck av en naturtrogen hårbotten och ger en perfekt passform för alla. 

 

 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Blogs

Top piece - Hair topper - 100% äkta löshår online 

En Top Piece & Hair Topper är en smidig hårdel som snabbt och enkelt ger dig mer volym och fyllighet i ditt hår. Top Piece hårdelen innehåller hög kvalitativt 100% äkta löshår. En Top Piece & Hair topper är ett bra verktyg för att täcka kala fläckar eller för att få mer volym i håret. Vår Top piece & Hair topper ger ett intryck av att hårtråna från hårdelen växer direkt från hårbotten, vilket ger ett naturligt resultat. Top piecen kan stylas och färgas enligt önskemål, och fästs i håret på bara några sekunder med hjälp av clipsen som sitter fast i hårdelen. 

Beställ din Top Piece online, vi har snabb leverans på löshår online!

Premium löshår:

Fairwithhairs Premium Top Piece & Hair topper består av starka och fina hårstrån. Hårdelen innehåller endast 100% äkta virgin hair löshår av hög kvalité, vilket gör att håret rör sig följsamt och naturligt och ger dig ett väldigt naturtroget resultat. Top Piece & Hair topperns höga kvalité tillåter dig att färga, bleka och styla löshåret som du önskar. Var alltid försiktig när du färgar eller bleker på löshåret, då detta påverkar hårets kvalité.

Hårvård för Top Piece löshår: 

Använd enbart den hårvård Fairwithhair säljer på hemsidan för att försäkra dig om att ditt löshår får den bästa omsorgen. Detta för att dessa produkter innehåller de ingridienser ditt löshår behöver. Använder man produkter som innehåller andra ingridienser kan vi inte garantera löshårets kvalité över tid, då dessa kan visa sig inte vara kompatibla med just vårt löshår.