Snabb leverans Hög kvalité Trygg e-handel
info@fairwithhair.se
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vårt Virgin Human Hair Löshår är 100% äkta löshår på träns. Human hair löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering. Kvaliten är därför helt okey, såpass bra att det kan färgas och blekas utan problem. Kvalite: 100% Äkta Löshår. Löshåret kan användas i ca 1-6 månader även om det färgas och bleks!

Indisk hårträns är ett av de populäraste hårförlängningsmetoderna är att förlänga håret med hårträns, indisk hårträns kan fästas genom att man flätar de egna håret och syr fast hårtränsen, man kan också fästa med lim, clips eller microringar. Vårt indiska hårträns löshår är av bra kvalité och 100% äkta löshår. Et äkta indisk hårträns löshår smälter naturligt in med det egna håret . Och eftersom löshåret är äkta så kan det stylas och färgas precis som ditt naturliga hår. Ta väl hand om ditt indiska hårträns och du kan återanvända det om och om igen. Beställ ditt indiska hårträns löshår idag, vi har snabba leveranser på hårträns online!

Basic Human Hair Hårträns

Fallande ordning

   

3 artiklar

Fallande ordning

   

3 artiklarWebbshop & Butik

Välj det som passar dig bäst!

Vi erbjuder peruker, hårförlängningar och äkta löshår online, löshår av hög kvalité som håller länge och ger dig sen naturliga, fylliga hårförlängningen du vill ha.

Löshåren vi säljer är brasilianskt löshår, indiskt löshår, europeiskt löshår och asiatiskt löshår.

Förutom att vara en komplett hårbutik online så kan du även boka tid för en konsultation. Detta upplever vi är det bästa sättet att i lugn och ro ge bästa service. Välkommen!
Salong FairWithHair