Snabb leverans Hög kvalité

Basic Hårträns

Basic hårtäns

Fairwithhairs Basic Virgin Human Hair hårträns innehåller 100% äkta löshår av god kvalitet. Virgin Human hair löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering och är därav av medelkvalitet. Basic löshåret är ett bra val för dig som vill ha ett äkta löshår som går att färga, bleka och styla, men till ett lägre pris. Detta löshår är ett bra och prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som är 100% naturligt och med rätt skötsel kan hålla i upp till sex månader. 

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida
 1. Rating:
  80%
  Basic Hårträns Rak Löshår
  As low as 999,00 kr As low as 998,75 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Basic Human Hair Rak Hårträns
  As low as 899,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  0%
  Basic Human Hair Vågig Hårträns
  As low as 899,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida

Basic hårträns

Fairwithhair Basic Löshår - Virgin Human Hair löshår -100% äkta Hårträns Löshår Online

Fairwithhairs Virgin Human Hair löshår består av 100% äkta löshår. Det äkta virgin human hair löshåret kan användas i mellan en till sex månader vid rätt skötsel. Med Fairwithhairs 100% äkta hårträns löshår får du ett löshår som enkelt kan anpassas efter alla dina önskemål. Fairwithhairs Basic virgin human hair hårträns består av 100% äkta löshår. Human hair löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering. Kvalitén är därför helt okej, så pass bra att det kan färgas och blekas utan problem. En hårträns innebär att löshåret är fastsytt på en lång remsa. Det gör att du kan klippa och anpassa ditt löshår som du vill. Hårträns löshåret kan fästas genom att t.ex. sy fast löshåret, limma fast hårtränsen i ditt eget hår, eller skapa ditt eget clip on-set. Det äkta löshåret smälter naturligt in med det egna håret och eftersom löshåret är 100 % äkta så kan det stylas och färgas precis som ditt naturliga hår. Tar du väl hand om din Indiska hårträns så kan du återanvända den flera gånger. Beställ din äkta Virgin human hair hårträns löshår idag, vi har snabba leveranser på hårträns online!

Hårvård för Basic human hair hårträns:

Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängningsmetoden sy in löshår:

Att sy in löshår är en populär hårförlängningsmetod och allt fler börjar nu upptäcka metoden. Metoden fungerar så att man gör flätor i rader i det egna håret. Sedan sys löshåret fast i flätorna. Man kan därför placera raderna och löshåret där man vill. Hårförlängningsmetoden är en väldigt skonsam metod och passar alla olika hårtyper.