Snabb leverans Hög kvalité

Luxury Hårträns Brasiliansk

Luxury Hårträns Löshår

Med Fairwithhairs brasilianska Luxury Hårträns uppfyller du drömmen om ett fylligt, glamoröst och lyxigt hår av högsta kvalité. Vårt Luxury hår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Hårtränsen består av 100% äkta löshår med enbart hårstrån av absolut högsta kvalité. På grund av detta är vårt Luxury löshår det självklara valet för de med krav på hög kvalité. Löshåret är garanterat trasselfritt och går att färga, platta, locka och styla precis som du önskar. Löshåret kan återanvändas i upp till 1-2 år vid god skötsel.

Med Luxury Hårträns löshår får du ett extra fylligt resultat med maximal volym. Få din drömfrisyr utan att behöva tveka på kvalitén. Beställ din Brasilianska Luxury hårträns idag och upplev känslan av bra löshår du också!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 artiklar

per sida
 1. Rating:
  99%
  Luxury Rak Hårträns Löshår
  As low as 1 599,00 kr As low as 1 623,75 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Luxury Kinky krullig hårträns
  As low as 1 599,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  100%
  Luxury Vågig Hårträns Löshår
  As low as 1 599,00 kr As low as 1 498,75 kr
  Quickview
 4. Rating:
  100%
  Luxury Lockig Hårträns Löshår
  As low as 1 599,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  100%
  Luxury Krullig Hårträns Löshår
  As low as 1 599,00 kr As low as 1 623,75 kr
  Quickview
 6. Rating:
  100%
  Luxury Vågig Double Drawn Hårträns
  As low as 2 299,00 kr
  Quickview
 7. Rating:
  100%
  Luxury Rak Double Drawn Hårträns
  As low as 2 299,00 kr
  Quickview
 8. Rating:
  0%
  Luxury Kinky Rak Hårträns
  As low as 1 799,00 kr As low as 1 623,75 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 artiklar

per sida

Fairwithhair Luxury Löshår - Brasilianskt löshår - Hårträns Löshår Online

Här hittar du alla våra Luxury Hårträns, Brasilianska hårträns, löshår. Äkta Brasiliansk löshår på hårträns är ett lyxigt löshår med tunna, mjuka, fina och glänsande hårstrån. Vårt Brasilianska löshår är 100 % äkta Virgin Remy löshår. Luxury Löshår, Brasilianskt löshår, är det ett av de bästa löshåren på löshårsmarknaden. Brasilianskt löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt.

Hållbarheten på håret är upp till 1-2 år, om det tas hand om väl. Brasilianskt löshår går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. Därför är Brasilianskt löshår ett av det populäraste löshårsalternativen för de med krav på hög kvalité. Få din drömfrisyr utan att tumma på kvalitén.

Beställ ditt Brasilianska Luxury hårträns löshår idag och upplev känslan och skillnaden med löshår av högsta kvalitet du också!

Hårvård för Luxury hårträns löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängningsmetoden sy in löshår:

Att sy in löshår är en populär hårförlängningsmetod och allt fler börjar nu upptäcka  metoden. Metoden fungerar så att man gör flätor i rader i det egna håret. Man syr sedan fast löshåret i flätorna. Man kan därför placera raderna och löshåret där man vill. Hårförlängningsmetoden är en väldigt skonsam metod och passar alla olika hårtyper.