Snabb leverans Hög kvalité

Closure & Silkbase Closure

Fairwithhair Lace Closure & Silkbase Closure hårdelar

En Closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan. Fairwithhairs Closures skapar ett hårfäste och hårbotten som ser väldigt naturlig ut, då det ser ut som att hårståna kommer ut direkt från din hårbotten. En Closure är ett bra verktyg för dig som vill dölja en skallig plats på huvudet, har problem med kala fläckar eller har tunt hårfäste. Hårdelen är också ett bra sätt att skydda och låta håret under closuren vila ett tag. 

Vi erbjuder 3 olika varianter av Closure: 

 • Lace Closure: Den vanligaste varianten av Closure som säljs. Den är naturlig, prisvärd och mångsidig

 • Silkbase Closure: Silkbase innebär att closuren har dubbla lace nätdelar. Botten på en Silk Base closure ser naturligare ut än på en Lace Closure

 • Invisible HD Lace Closure: HD Lace closure har en ännu tunnare, mjukare och mer genomskinlig lace än vår vanliga lace Closures, vilket gör att den smälter in otroligt bra med din egen hudton. 

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 artiklar

per sida
 1. Rating:
  98%
  Premium Rak Lace Closure
  As low as 899,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  100%
  Premium Rak Silkbase Closure
  Quickview
  Slut i lager
 3. Rating:
  100%
  Premium Vågig Lace Closure
  As low as 899,00 kr
  Quickview
 4. Rating:
  0%
  Premium Krullig Lace Closure
  As low as 899,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  80%
  Premium Vågig Silkbase Closure
  As low as 1 399,00 kr
  Quickview
 6. Rating:
  0%
  Premium Krullig Silkbase Closure
  As low as 1 399,00 kr
  Quickview
 7. Rating:
  0%
  Luxury Rak Lace Closure
  As low as 1 099,00 kr
  Quickview
 8. Rating:
  0%
  Luxury Rak HD Lace Closure
  As low as 1 990,00 kr
  Quickview
 9. Rating:
  0%
  Luxury Vågig HD Lace Closure
  As low as 1 990,00 kr
  Quickview
 10. Rating:
  0%
  Luxury Krullig HD Lace Closure
  As low as 1 999,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 artiklar

per sida

Lace closure- silk base closure - 100% äkta löshår online -

En Lace Closure och Silk Closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan. En Silk base closure och Lace Closure ser väldigt naturlig ut eftersom det ser ut som att håret kommer ut direkt från din hårbotten.En Silk base closure och Lace Closure av äkta hår är även ett bra verktyg för dig som vill dölja en skallig plats i mitten av huvudet. Allt löshår som används i en våra Closures är 100% äkta obehandlat hår, så att du kan bleka och färga din closure. Lösåret i Fairwithhairs Closures är av hög kvalitet vilket gör att closuren kan användas i upp till 1-2 år, vid god skötsel. Eftersom att hårstråna på Lace nätet är handknutna, så är closuren väldigt känslig. På grund av detta så har Fairwithhair inga garantier på hur länge en closure kan hålla, så ta väl hand om den. 

Du kan bleka, färga, tvätta, locka och platta löshåret precis som ditt eget hår. Köp din Lace closure/Silk base closure idag, vi har snabb leverans på löshår online!

Hårvård för Lace closure/ Silk base Closure löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.