Snabb leverans Hög kvalité

Luxury Nail hair & Stickhair

Luxury Nail Hair Extensions

Fairwithhair Nail Hair Extensions, nail hair keratin hårförlängningsmetod ger dig ett långt löshår på ett enkelt och skonsamt sätt. Hårförlängningsmetoden har lång hållbarhet och passar alla. Keratinvax slingor är förlimmade med vax som du med värme smälter och fäster i det egna håret. Nail hair hårförlängningen tas enkelt ur med hjälp av keratin remover. Vårt Nail Hair Extensions löshår går att återanvända många gånger eftersom det består av högsta kvalitéts löshår, som enkelt kan färgas klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar.

Få din drömfrisyr utan att tumma på kvalitén. Beställ ditt Luxury Nail Hair Extensions löshår idag, upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

per sida
 1. Rating:
  96%
  Luxury Rak Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
  Lägg till i önskelista
 2. Rating:
  90%
  Luxury Vågig Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
  Lägg till i önskelista
 3. Luxury Lockig Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
  Lägg till i önskelista
 4. Luxury Stickhair Rak Brasilianskt Löshår
  As low as 449,00 kr As low as 415,63 kr
  Quickview
  Lägg till i önskelista
 5. Luxury krullig Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
  Lägg till i önskelista
 6. Luxury Stickhair Vågigt Brasilianskt Löshår
  As low as 449,00 kr As low as 415,63 kr
  Quickview
  Lägg till i önskelista
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

per sida

Luxury Nail hair löshår- Stick hair löshår - Brasilianskt löshår- 100% äkta löshår online

Med Fairwithhairs 100% äkta Nail Hair och Stick Hair Extensions kan du skapa din drömfrisyr med längre och fylligare hår. 100% äkta Brazilian Nail hair och Stick hair extensions är båda löshår av högsta kvalité. Här hittar du våra Nail hair och Stick hair löshår i olika färger, längder och texturer.

Eftersom att det Brasilianska Nail hair och Stick hair löshåret består av 100% äkta hår, så kan du färga och styla håret precis som du gör med ditt naturliga hår. Med Brasiliansk Nail hair och Stick Hair extensions kan du utan problem mixa olika färger och toner för att uppnå ett slingat intryck. 100% äkta Brasilianskt Luxury Nail hair löshår och stick hair löshår är det självklara valet för de med höga krav på kvalité

Hårvård för Fairwithhairs Brasilianskt Luxury Nail hair och Stick hair löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med keratinvax, Nailhair extensions:

En hårförlängning med Keratinvax är den mest använda hårförlängningsmetoden på den svenska marknaden idag. Keratinvax, även kallat Nailhair Extensions, är förlimmade slingor med keratin på. Keratinslingorna fästs i ditt eget hår med hjälp av en värmetång och tas enkelt ut med hjälp av en keratin remover. 

Hårförlängning med Microringar:

En hårförlängning med Microringar är en väldigt skonsam metod för håret, då den varken kräver vax eller övriga kemikalier för att fästa löshåret vid det egna håret. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Fästena är små och syns knappt, då vi använder en färg på ringarna som matchar din egen hårfärg. Denna metod kan göras på dem flesta typer av hår. Det är väldigt enkelt att flytta upp förlängningen igen när utväxten börjar bli synlig, då microringarna inte sitter fast i löshåret och enkelt kan tas bort och sättas fast igen.