Syntetisk hår

Syntetiskt löshår

Här hittar du olika typer av syntetiskt löshår. Vi erbjuder allt från syntetiska peruker, syntetiskt löshår på clips, syntetiskt löshår att använda när du flätar håret och syntetiska ponytails och scrunchies. Syntetiskt löshår är glansigt, mjukt och är ett prisvärt alternativ för den som vill prova på hårförlängning för första gången eller den som endast använder löshår vid speciella tillfällen. Skapa vackra håruppsättningar med syntetiskt löshår!

Hos oss kan du hitta syntetiskt löshår med en textur som är utmärkt till att göra allt från enklare flätor, till mer avancerade uppsättningar med. Tveka inte på att beställa ditt löshår idag, vi har snabb leverans på syntetiskt löshår online!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 artiklar

per sida
 1. Rating:
  0%
  Clip-on Rak löslugg syntetiskt
  Så lågt som 129,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Syntetisk Rak Clip-in Ponytail löshår
  Så lågt som 199,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  0%
  Syntetisk Vågig Clip-in Ponytail löshår
  Quickview
  Slut i lager
 4. Rating:
  0%
  Hair scrunchie Rak
  Så lågt som 129,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  0%
  Syntetisk Afro Curly Clip-in Ponytail löshår
  Så lågt som 119,00 kr
  Quickview
 6. Rating:
  0%
  Syntetisk Rak hairband
  Så lågt som 199,00 kr
  Quickview
 7. Rating:
  0%
  Syntetisk Vågig hairband
  Så lågt som 199,00 kr
  Quickview
 8. Rating:
  0%
  X-pression ultra braid
  Så lågt som 149,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 artiklar

per sida

Fairwithhair- syntetiskt löshår - syntetiskt löshår online 

Syntetiskt och billigt löshår online! Fairwithhairs syntetiska löshår är perfekt för dig som vill ha ett löshår att använda vid speciella tillfällen, eller för dig som behöver löshår att göra flätor eller andra uppsättningar med. Äkta hår är ett bättre alternativ för den som vill ha ett löshår som har hög kvalitet och lång hållbarhet, men syntetiskt löshår är ett bra val om man vill ha ett löshår till en tillfällig hårförlängning. Vi har snabb leverans på syntetiskt löshår online!

Skötselråd för syntetiskt löshår: Syntetiskt löshår behöver mycket och noggrann omvårdnad. Hållbarheten varierar beroende på hur ofta man använder löshåret och hur ofta det tvättas. Ju färre gånger det tvättas, desto längre håller det. Använd metallborste för att borsta löshåret. Borsta i topparna och arbeta dig uppåt i sektioner för att reda ut eventuella tovor. Använd rekommenderade hårvårdsprodukter för syntet hår, undvik att gnugga.