info@fairwithhair.se
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Salong och Butik

 Löshårsbutik och Salong Fair With Hair

Nu slår vi upp portarna och hälsar dig välkommen in till vår nya och förbättrade löshårsbutik i Stockholm! Vi har nyligen gett vår löshårsbutik en komplett ansiktslyftning som vi hoppas att du kommer att trivas med lika mycket som vi gör.

Vi erbjuder dig den vackra hårförlängningen du önskar och du kan köpa ett fantastiskt äkta löshår i Stockholm som både håller i längden och ger dig den naturliga, fylliga och exklusiva känslan. Förutom att vara en komplett löshårsbutik i Stockholm kan du även boka tid för en kostnadsfri konsultation inom löshår, peruker och hårvård. Detta upplever vi är det bästa sättet att i lugn och ro tillsammans kunna gå igenom olika äkta löshår och komma fram till vilket äkta löshår som passar just dig, ditt hår och hur du vill ha det. 

Betalning:

Vi är stolta över att vara nästan den enda löshårsbutiken i Stockholm som erbjuder delbetalning på alla köp och tjänster direkt i löshårsbutiken. Du som kund får välja att betala med faktura, delbetalning, kontant, Swish eller kort. Vi vill att det ska vara enkelt och ekonomiskt att handla hos oss.

 

Boka tid / kostnadsfri konsultation:

För att vara säker på att vi har tid för dig är det bäst att ringa och boka tid för en kostnadsfri konsultation och då avsätter vi tid bara för dig! Givetvis är du alltid välkommen in om du bara har vägarna förbi annars också, men notera att vi har begränsad tillgänglighet och inga fasta öppettider. Slutligen, och med risk för att vara partiska, vågar vi nog påstå att vår löshårsbutik i Stockholm förmodligen är den mysigaste i hela stan (!) med ett stort sortiment av äkta löshår (t.ex äkta brasilianskt löshår, indiskt löshår, virgin löshår) av hög kvalité i de flesta nyanser och med tillhörande hårvård av högsta kvalité till bra prissättning.

Boka tid kan göras här: salongfairwithhair.com/boka

Här kan du söka efter tider som passar just ditt schema. Skulle du inte hitta någon tid som passar dig? Tveka då inte utan hör av dig till oss på 076 415 90 00 

     
     

Varmt välkommen!