Snabb leverans Hög kvalité Trygg e-handel
info@fairwithhair.se
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mono Peruk äkta hår

Handknuten Mono peruk tillverkad i äkta brasilianskt löshår av högsta kvalité. En Mono peruk ger en unik kombination av flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. En monofilament peruk skapar en illusion av naturlig hårväxt, ger möjlighet till varierande styling och ger också en skön och sval känsla mot hårbotten.

Monofilamentet är en genomskinlig del på framsidan ovanför pannan. Håren på mono-delen är handknutet hårstrå för hårstrå, så att varje hårstrå kan röra sig fritt åt alla håll och det skapar en helt naturlig hårrörelse.  Som med våra Lace peruker kan du byta frisyr när du känner för det. Exempelvis kan du ha håret bakåtkammat, mittbena, snedlugg mm utan att man ser någon perukkant. Du även kan ha håret i tofs/hästsvans.

Front Mono Peruk betyder Mono delen är handknutet. Mono delen gör att kanterna i sig knappt syns eller känns och det ger en luftig och behaglig känsla eftersom den andas bra genom det fina nätet. Bakre del av peruken är maskin-sytt, i en luftig och ihålig utformning. I nacken har Front Mono peruken reglerbara spännen. Detta gör att du själv reglera storleken på peruken.

Luxury Mono Peruker

Fallande ordning

   

3 artiklar

Fallande ordning

   

3 artiklar