Snabb leverans Hög kvalité

Luxury Skräddarsydda peruker

Skräddarsydda peruker

En skräddarsydd peruk är ett perfekt val för dig som har specifika önskningar om hur du vill att din peruk ska se ut. Fairwithhair skräddarsyr peruken till dig, helt efter dina önskemål. Vi uppfyller dina önskningar om tex längd, färg och modell. Slipp behöva kompromissa och få din peruk precis som du alltid velat ha den! 

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 artiklar

per sida
 1. Rating:
  0%
  Reparera & Skräddarsy en peruk
  2 500,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Skräddarsydd Luxury Chloe Peruk äkta hår
  7 990,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  0%
  Skräddarsydd Luxury Jessica Peruk äkta hår
  7 990,00 kr
  Quickview
 4. Rating:
  0%
  Skräddarsydd Luxury Rapunzel Peruk äkta hår
  7 990,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  0%
  Skräddarsydd Luxury Rak Peruk äkta hår
  7 990,00 kr
  Quickview
 6. Rating:
  0%
  Skräddarsydd Luxury Angelina Peruk äkta hår
  7 990,00 kr
  Quickview
 7. Rating:
  0%
  Skräddarsydd Luxury Vågig Peruk äkta hår
  7 990,00 kr
  Quickview
 8. Rating:
  0%
  Skräddarsydd Lockig Peruk äkta hår
  7 990,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 artiklar

per sida

Skräddarsydd peruk- lace wig- peruk äkta hår - 100% äkta löshår online

 Om du som kund har specifika önskemål om hur du vill att din peruk ska se ut så kan vi på skräddarsy den åt dig. Vi uppfyller dina önskningar om tex längd, färg och modell. Få din peruk exakt som du vill ha den, bara fantasin sätter gränser!  

Skötselråd: Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. Vi har ingen garanti på hur länge en lace hårdel håller. Ta därför väl hand om den. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. En lace hårdel bör borstas dagligen, men inte för kraftigt då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant och försiktigt, hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma stylingprodukter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Din peruk behöver god skötsel för att hålla sig len och fräsch under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.