Peruk syntet vs Peruk Äkta hår

Fairwithhairs syntetiska peruker är gjorda av syntetiska fibrer, och håret är fastsytt med hjälp av tränsar och monofilmament. En syntetisk peruk är ett passande alternativ för dig som vill ha en bra och prisvärd peruk och gillar att kunna variera din look då våra peruker kommer i olika modeller, längd, färger och texturer, så som lockiga, vågiga, vippiga, raka, och massa andra varianter och frisyrer.  


Trots att syntetperukerna inte är av äkta hår, så ger de ett naturligt resultat då syntethåret är av god kvalitet. Våra syntetiska Lace peruker ger även de ett naturtroget resultat då perukens lace är handknuten, vilket gör att det ser ut som att hårstråna kommer direkt från ditt huvud. Vi säljer även lace peruker som är värmetåliga, vilket betyder att du kan styla de med hjälp av värmeverktyg. En peruk av äkta hår är ett bra alternativ för dig som har högre krav på hållbarhet och kvalitet. Fairwithhairs peruker av äkta hår, är gjorda med 100% äkta remy löshår och kommer i tre olika kvaliteér. 

Peruker gjorda av basic hår, är av mellan kvalitet och kan återanvändas vid mycket bra skötsel. Basic perukerna passar dig som vill ha en mjuk och glänsande peruk av god kvalitet som kan färgas och stylas med värmeverktyg enligt önskemål. 


En peruk av premium eller luxury kvalitet, är för dig som har högre krav på hållbarhet, då perukerna kan återanvändas i upp till 1-2 år vid god skötsel. Dessa peruker är av mycket hög kvalitet och ger ett mycket naturligt och lyxigt resultat. Perukerna kan färgas, blekas och stylas med värmeverktyg utan problem, vilket gör att de är väldigt mångsidiga och kan enkelt ge dig den look just du är ute efter. 


Fairwithhairs peruker av äkta hår rör sig och faller väldigt naturligt, vilket gör att de ser och känns mer levande ut än en syntet peruk. Du kan på grund av det tunna och mjuka lace materialet enkelt få en väldigt realistisk bena där du själv önskar och en hårbotten som smälter in väldigt bra med din hudton och naturliga hårlinje.  


 Fairwithhairs peruker av äkta hår kostar lite mer än perukerna av syntet hår, men är väldigt prisvärda och ett perfekt val för dig som har högre krav på livslängd och kvalitet.