Tejp Löshår

Luxury Tejp Löshår

Fairwithhairs Luxury Tejp löshår ger dig långt och fylligt hår på ett enkelt och skonsamt sätt. På grund av den tunna fästytan på tejp fästena så passar denna metod alla, till och med dig med väldigt tunna hårstrån. Luxury löshåret består av 100 % äkta brasilianskt löshår av högsta kvalitet, vilket gör att det vid god skötsel kan återanvändas i upp till 1-2 år. Löshåret kan utan problem blekas, färgas och stylas med värmeverktyg, så att du enkelt kan få den stil du är ute efter.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida
 1. Rating:
  0%
  Luxury Lockig Tejp Löshår
  Så lågt som 499,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Basic Rak Tejp Löshår
  Så lågt som 399,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  100%
  Luxury Rak Tejp Löshår
  Så lågt som 499,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida

Fairwithhair Luxury Tejp löshår - Brasilianskt löshår - 100% äkta löshår online - kvalitet :100% äkta Remy löshår 

Fairwithhairs 100% äkta Tejp löshår ger dig en lång och fyllig hårförlängning, på ett skonsamt sätt. Hårförlängningsmetoden passar alla, men framförallt dig med tunt hår. Tape-on löshåret går att återanvända i upp till 1 år, pågrund av hårets höga kvalitet. Det 100% äkta brasilianskt remy löshåret kan enkelt klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar. 

Hårvård för Fairwithhairs Luxury Tejp löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med Tejp Löshår: Tejp löshår ger dig en hårförlängning på ett smidigt, enkelt och skonsamt sätt. Löshåret fästs med små färdig tejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig. Tejp löshåret sätts enkelt in i håret, och tas lika enkelt ut med remover anpassad för tejp förlängningar.