Snabb leverans Hög kvalité

Nail hair & Tejp löshår

Nailhair, Stickhair & Tejp löshår online

En hårförlängning med Fairwithhairs Nail hair, Stick hair och Tejp löshår ger ett hållbart och naturligt resultat. Alla våra löshår består av 100% äkta löshår som du kan bleka, färga, och styla med värmeverktyg, precis som du skulle göra med ditt naturliga hår. Med vårt löshår kan du utan problem mixa olika färger, toner och nyanser för att uppnå ett naturligt slingat intryck eller kanske en ny, vågad look. Bara fantasin sätter gränser!

Här i webbshoppen kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder, så att du lätt ska hitta något som passar just dig. Med våra löshår kan du enkelt få längre och fylligare hår och uppnå din drömfrisyr på nolltid. Upptäck fördelarna med dessa populära hårförlängningsmetoder genom att beställa ditt löshår online redan idag!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

13 artiklar

per sida
 1. Rating:
  96%
  Luxury Rak Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  90%
  Luxury Vågig Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  0%
  Luxury krullig Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
 4. Rating:
  0%
  Luxury Krullig Tejp Löshår
  As low as 599,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  0%
  Basic Rak Tejp Löshår
  As low as 399,00 kr
  Quickview
 6. Rating:
  0%
  Luxury Lockig Nail hair Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview
 7. Rating:
  100%
  Luxury Rak Tejp Löshår
  As low as 499,00 kr
  Quickview
 8. Rating:
  0%
  Luxury Vågig Tejp Löshår
  As low as 499,00 kr
  Quickview
 9. Rating:
  0%
  Luxury Lockig Tejp Löshår
  As low as 599,00 kr
  Quickview
 10. Rating:
  0%
  Luxury Stickhair Rak Brasilianskt Löshår
  As low as 549,00 kr As low as 415,63 kr
  Quickview
 11. Rating:
  0%
  Luxury Stickhair Vågigt Brasilianskt Löshår
  As low as 549,00 kr As low as 415,63 kr
  Quickview
 12. Rating:
  80%
  Basic Rak Nail hair
  As low as 299,00 kr As low as 248,75 kr
  Quickview
 13. Rating:
  0%
  Dubbelhäftande Refill till tejp löshår
  249,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

13 artiklar

per sida

Nail hair löshår -Stick hair löshår - Tejp löshår - 100% äkta löshår online

Här hittar du alla våra Nail hair, Stick hair och tejp löshår av 100% äkta hår. Alla våra löshår består av 100% äkta remy löshår som du kan bleka, färga, och styla med värmeverktyg, precis som du skulle med ditt egna hår. Vi erbjuder olika färger, texturer, längder och kvalitéer av Nail hair, Stick hair och Tejp Löshår, så att du ska kunna hitta något som passar just dig. Vi har snabb leverans på löshår online, så tveka inte på att beställa ditt äkta löshår redan idag!


Hårvård för Nail hair, Stick hair och Tejp löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med keratinvax, Nailhair extensions:

En hårförlängning med Keratinvax är den mest använda hårförlängningsmetoden på den svenska marknaden idag. Keratinvax, även kallat Nailhair Extensions, är förlimmade slingor med keratin på. Keratinslingorna fästs i ditt eget hår med hjälp av en värmetång och tas enkelt ut med hjälp av en keratin remover. 

Hårförlängning med Tejp Löshår:

Tejp löshår ger dig en hårförlängning på ett smidigt, enkelt och skonsamt sätt. Löshåret fästs med små färdig tejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig. Tejp löshåret sätts enkelt in i håret, och tas lika enkelt ut med remover anpassad för tejp förlängningar. 

Hårförlängning med Microringar:

En hårförlängning med Microringar är en väldigt skonsam metod för håret, då den varken kräver vax eller övriga kemikalier för att fästa löshåret vid det egna håret. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Fästena är små och syns knappt, då vi använder en färg på ringarna som matchar din egen hårfärg. Denna metod kan göras på dem flesta typer av hår. Det är väldigt enkelt att flytta upp förlängningen igen när utväxten börjar bli synlig, då microringarna inte sitter fast i löshåret och enkelt kan tas bort och sättas fast igen. 

En hårförlängning med våra löshår är hållbar och blir en naturlig hårförlängning. Alla våra löshår består av 100%  äkta löshår som du kan färga, locka, föna håret precis som du gör med ditt naturliga hår. Med vårt löshår kan du utan problem mixa olika färger, färger som går ton i ton ger ett naturligt slingat intryck och för mer intensiv känsla av slingor kan du med fördel välja färger som skiljer sig mer. Bara fantasin sätter gränser!

Hos oss kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder så att du lätt ska hitta något som passar just dig. Med våra Fairwithhair löshår kan du skapa din drömfrisyr! Längre och fylligare hår. Upptäck fördelarna med denna populära hårförlängningsmetod, beställ ditt löshår online idag.