Snabb leverans Hög kvalité

Basic Nail hair & Tejp Löshår

Basic Nail Hair & Basic Tejp Löshår

Löshåret som används i Fairwithhairs Basic Tejp och Nail Hair- löshår består av hårstrån från en andrahands sortering och är därav av medelkvalitet. Basic löshåret är ett bra och prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår och passar  dig som vill ha ett äkta löshår som går att färga, bleka och styla, men till ett lägre pris. Fairwithhairs Basic Tejp och Nail Hair- löshår är 100% naturligt och kan med rätt skötsel hålla i upp till sex månader.

Dessa hårförlängningsmetoder ger dig längre och fylligare hår med mer volym på ett naturligt sätt. Här hittar du Nail Hair och Tejp löshår i olika färger, nyanser och längder, så att du kan hitta det löshår som passar just dig!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 artiklar

per sida
 1. Rating:
  0%
  Basic Rak Tejp Löshår
  As low as 399,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  80%
  Basic Rak Nail hair
  As low as 299,00 kr As low as 248,75 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 artiklar

per sida

Indiskt löshår- Human hair- Tejp löshår- Nail hair löshår- 100% äkta löshår online

Indiskt Basic Nail hair- löshår och Basic Tejp-löshår är båda två löshår gjorda av 100% äkta hår. Du kan därför färga, platta och locka löshåret precis som du gör med ditt naturliga hår. Med Indisk Nail hair extensions och Tejp extensions kan du utan problem mixa olika färger och toner för ett mer naturligt slingat intryck eller kanske en ny, vågad look. Det 100% äkta löshåret kan vid god skötsel återanvändas och är ett prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår. 

Hårförlängning med keratinvax, Nailhair extensions:

En hårförlängning med Keratinvax är den mest använda hårförlängningsmetoden på den svenska marknaden idag. Keratinvax, även kallat Nailhair Extensions, är förlimmade slingor med keratin på. Keratinslingorna fästs i ditt eget hår med hjälp av en värmetång och tas enkelt ut med hjälp av en keratin remover. 

Hårförlängning med Tejp Löshår:

Tejp löshår ger dig en hårförlängning på ett smidigt, enkelt och skonsamt sätt. Löshåret fästs med små färdig tejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig. Tejp löshåret sätts enkelt in i håret, och tas lika enkelt ut med remover anpassad för tejp förlängningar. 

Hårvård för Fairwithhairs Basic Nail hair löshår och Tejp löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.Äkta Nailhair keeratin slingor av Indisk löshår. Nailhair slingor är löshår förlimmade med vax som du med värme smälter och fäster i det egna håret. Med våra Nailhair Extensions kan du skapa din drömfrisyr.