Snabb leverans Hög kvalité

Basic Clip on set

Basic Clip on set

Ett Basic Clip on set innehåller 100% äkta Indiskt löshår och är det perfekta valet för dig som vill ha en tillfällig hårförlängning. Ett Clip on set kan användas till vardags, men passar även jättebra om du bara vill ha längre och fylligare hår till ett speciellt tillfälle. Clip on löshåret sätts fast på bara några minuter, och är även lika enkelt att ta ut. Basic löshåret består av äkta hårstrån från en andrahands sortering och är därför av medelkvalitet. Fairwithhairs Basic clip on set är ett bra val för dig som vill ha ett 100% äkta löshår som går att färga, bleka och styla, men till ett lägre pris.

Fairwithhairs Clip on set är perfekt för dig som är sugen på att förändra din look, med en tillfällig hårförlängning. Beställ hem ditt Clip on set redan idag!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida
  1. Rating:
    0%
    Basic Rak Clip on set Löshår
    Quickview
    Slut i lager
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida

Basic clip on set- human hair- 100% äkta löshår online

Clip on set, är det perfekta valet för dig som förändra din look för en viss dag. Ett Clip on set tas enkelt ut innan man ska sova, för att förhindra att clipsen sliter på det egna håret. Allt löshår i våra Clip on sets är 100% äkta hår, som kan färgas, klippas och stylas med värmeverktyg. Basic löshåret består av äkta hårstrån från en andrahands sortering och är därför av medelkvalitet. Löshår av 100% äkta hår är det bästa alternativet för dig som vill ha löshår av bra kvalitet som vid god skötsel kan användas flera gånger. Beställ ditt Clip on set idag, vi har snabb leverans på löshår online! 

Hårvård för Clip on löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med Clip-on Extensions:

En hårförlängning med Clip on löshår, är den mest populära hårförlängningsmetoden för de som vill ha en tillfällig hårförlängning. Fairwithhairs Clip on set sätts i på bara några minuter och är även lika lätt att ta ut. Clip on-löshåret sätts fast med hjälp av clips/klämmor som sitter fast på löshåret, som du enkelt placerar vart du vill på huvudet. Clip on löshår kan du använda till vardags, men även om du bara vill göra något snyggt för en kväll eller speciellt tillfälle.