Snabb leverans Hög kvalité

Luxury Clip on set

Luxury Clip on set 

Fairwithhair Clip on set löshår ger dig ett långt löshår på ett smidigt och skonsamt sätt. Ett Clip on set kan användas till vardags, men passar även jättebra om du bara vill ha längre och fylligare hår till ett speciellt tillfälle. Clip on löshåret sätts fast på bara några minuter, och är även lika enkelt att ta ut. Vårt Luxury löshår innehåller 100% äkta brasilianskt hår av högsta kvalitet med enbart fina, mjuka och starka hårstrån. Hårets höga kvalitet gör att löshåret kan färgas, blekas och stylas med värmeverktyg och kan återanvändas i upp till 1-2 år vid god skötsel.

Få din drömfrisyr utan att behöva tveka på kvalitén. Beställ ditt Luxury Clip on set löshår idag och upplev känslan av löshår av högsta kvalité du också!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida
 1. Rating:
  100%
  Luxury Rak Clip on set, Rak Clip & Go Löshår
  As low as 1 899,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  100%
  Luxury Vågigt Clip on set, Vågig Clip & Go Löshår
  As low as 1 899,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  0%
  Luxury Lockig Clip on set, Lockig Clip & Go Löshår
  As low as 1 899,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida

Luxury Clip on set- Brasilianskt löshår - 100% äkta löshår online

Fairwithhairs Clip on set, är det perfekta valet för dig som vill ha en tillfällig hårförlänging. Ett Clip on set tas enkelt ut innan man ska sova, för att förhindra att clipsen sliter på det egna håret. Allt löshår i våra Clip on sets är 100% äkta hår, som kan färgas, klippas och stylas med värmeverktyg. Luxury Clip on set löshåret består av 100% äkta brasilianskt löshår av högsta kvalitet. Löshår av 100% äkta hår är det bästa alternativet för dig som vill ha löshår av bra kvalitet som vid god skötsel kan användas flera gånger. Beställ ditt Clip on set idag, vi har snabb leverans på löshår online! 

Hårvård för Clip on löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med Clip-on Extensions:

En hårförlängning med Clip on löshår, är den mest populära hårförlängningsmetoden för de som vill ha en tillfällig hårförlängning. Fairwithhairs Clip on set sätts i på bara några minuter och är även lika lätt att ta ut. Clip on-löshåret sätts fast med hjälp av clips/klämmor som sitter fast på löshåret, som du enkelt placerar vart du vill på huvudet. Clip on löshår kan du använda till vardags, men även om du bara vill göra något snyggt för en kväll eller speciellt tillfälle.