Kontakt: info@fairwithhair.se
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Fair With Hair

 

Grundiden

Fair With Hair startades 1999 av Chloe. Det hela började med att hon tröttade på att köpa hår från olika leverantörer, som alla lovade att just deras löshår var äkta och inte trasslade. Lika förbannat blev hon lika missnöjd gång på gång. Det var då hon började jakten på att hitta en fabrik, som hon själv kunde handla ifrån och själv bestämma kvalitén på det hår hon ville ha.

Idag, ca 6 år sedan samarbetar Fair with hair med fyra olika fabriker över hela världen, för att erbjuda olika hårkvalitéer beroende på vad du som kund vill ha. Företaget säljer egna importerade produkter med fokus att försöka hålla priserna
nere.

”Vår vision är att erbjuda alla kvaliteérr på hår som finns på marknaden till förmånliga priser. Du som kund ska kunna köpa ett lyxlöshår som håller i flera åreller prisvärt hår/ hårersättning.” -Chloe, Grundare Fair with hair

 

Varför handla av oss?

Vi erbjuder försäljning online och i fysisk butik. All vårt hår går att känna på, så man köper inte grisen i säcken. Förutom att man kan inhandla löshår, peruker och annan hårersättning som toupe mm så utför vi även frisör och hårförlängningstjänster i vår fysiska butik.

Vi erbjuder med andra ord en helhetslösning med fokus på kvalite och personlig service.

Vi säljer inga produkter som är testad på djur. Våra förpackningar är 100% återvinningsbara och all vårt löshår är garanterat äkta löshår. Vår vision är att i framtiden bli en helhets leverantör som tillhandahåller högkvalitativa produkter till en rimlig prissättning världen över.

Vill du veta mer om vårt sortiment? Surfa vidare i vår webbshop eller boka tid för att komma förbi butiken. Är du frisör eller vill bli återförsäljare, kontakta oss innan du handlar!

 

Webbshop: www.fairwthair.se

Salong och butik: www.salongfairwithhair.com

Adress: Fair With Hair, Norrtullsgatan 26, Odenplan, Stockholm 

Tel: 076 415 90 00

*Notera att tidsbokning gäller för alla besök!