Maila oss
info@fairwithhair.se
0Item(s)
0 Items View Cart

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Fair With Hair

 

Grundiden

Fair With Hair startades 1999 av mig Chloe. Det hela började med att jag tröttade på att köpa hår från olika leverantörer, som alla lovade mig att just deras löshår var äkta och inte trasslade.

Lika förbannt blev jag lika missnöjd gång på gång. Droppen på isberget var när jag betala ca 3000 kr för 2 packet hår, som bara höll i en hårförlängning. Det var då jag började min jakt på att hitta en fabrik, som jag själv kunde handla ifrån och bestämma kvaliten själv på det hår jag ville ha.

Idag, ca 6 år sedan dess. Samarbetar vi med 4 olika fabriker, över hela världen, just för att erbjuda olika hårkvalieer beroende på vad våra kunder vill ha. Jag har stollt över hur långt vi har kommit och de vi samarbetar med. Vi säljer egna importerade produkter som vi försöker hålla priserna nere på. Vår vision är att erbjuda alla kvalitéer på hår som finns på marknaden till förmånliga priser. Du som ska kunna köpa ett lyx löshår som håller i flera år eller ett prisvärt hår/ hårersättning.

 

Varför handla av oss?

Vi erbjuder försäljning online och i fysisk butik. All vårt hår går att känna på, så man köper inte grisen i säcken. Förutom att man kan inhandla löshår, peruker och annan hårersättning som toupe mm så utför vi även frisör och hårförlängningstjänster i vår fysiska butik.

Vi erbjuder med andra ord en helhetslösning med fokus på kvalite och personlig service.

Vi säljer inga produkter som är testad på djur. Våra förpackningar är 100% återvinningsbara och all vårt löshår är garanterat äkta löshår. Vår vision är att i framtiden bli en helhets leverantör som tillhandahåller högkvalitativa produkter till en rimlig prissättning världen över.

Vill du veta mer om vårt sortiment? Surfa vidare i vår webbshop eller boka tid för att komma förbi butiken. Är du frisör eller vill bli återförsäljare, kontakta oss innan du handlar!

 

Webbshop: www.fairwthair.se

Salong och butik: www.salongfairwithhair.com

Adress: Fair With Hair, Norrtullsgatan 26, Odenplan, Stockholm 

Tel: 076 415 90 00

*Notera att tidsbokning gäller för alla besök!